Ohjeita akupunktiohoitoon tulevalle

Tulethan ajoissa paikalle, jotta voit asettua hoitoon kiireettömästi ja hyödyntää koko hoitoaikasi.

Ensimmäisessä tapaamisessamme kartoitan ensin terveydentilaasi ja toiveitasi, jonka jälkeen laitan muutaman ohuen akupunktioneulan aktivoimaan kehosi paranemista. Itse hoido kesto on noin 20-30 minuuttia, ja usein hoito koetaan rentouttavana. Jotkut asiakkaat jopa nukahtavat hoitoon.

Käyttämäni neulat ovat ohuita ja pistämistekniikkani hellävarainen, joten on tavallisesti lähes kivutonta. Käytän hoidossa vain steriilejä kertakäyttöneuloja. Minulla on koulutukseni pohjalta hyvä tuntemus kehon anatomiasta, pisteiden sijainneista ja niiden käsittelytekniikoista, minkä vuoksi voit tulla hoitoon turvallisin mielin.

Voit tuntea hoidon vaikutukset joskus jo hoidon aikana, sitä seuraavina päivinä tai pikkuhiljaa ilmenevinä muutoksina. Varsinkin pitkäaikaisissa vaivoissa on tavallista, että kehon voimavarojen vahvistaminen vaatii useamman hoitokerran.

Jotta kehosi voisi suunnata voimavaransa paranemiseen ja saisit hoidosta parhaan mahdollisen hyödyn, suosittelen välttämään raskasta liikuntaa, alkoholin käyttöä, saunomista ja sukupuolista kanssakäymistä 1-2 päivän ajan hoidon jälkeen.

COVID-19 -epidemian aikana käytän hoitaessa hengityssuojainta. Ethän tule vastaanotolle, jos sinulla on infektio-oireita tai jos joku läheisesi on sairastunut COVID-19 -infektioon.

  • Hoitovälineet

    Akupunktioneulat ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä.


  • Pulssi

    Pulssin tunnustelu on tärkeä osa hoitoa. Sen avulla on mahdollista tehdä tarkka diagnoosi.

  • Hoito

    Hoitokerran aikana laitetaan 1-6 neulaa. Neula tuntuu yleensä vain pienenä pistona.